Om oss

RML Redovisning AB är en mindre redovisningsbyrå, företaget bildades år 1987 och har drivits i nuvarande regi sedan år 2006. Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster inom redovisning och bokföring till små och medelstora företag inom olika branscher. I ett nära och personligt samarbete erbjuder vi våra kunder löpande redovisning, bokslut, löneadministration och övrig administration enligt önskemål.

En väl fungerande redovisning ger ett ovärderligt beslutsunderlag för att kunna driva ett framgångsrikt företag. Rätt bokfört från början sparar företagen mycket tid och pengar.

Vår redovisningsbyrå är auktoriserad och ansluten till Srf Konsulterna och vi arbetar enligt Rex, Svensk standard för redovisningsuppdrag.

Därför ska du anlita en auktoriserad redovisningskonsult

Att anlita en auktoriserad redovisningskonsult är en trygghet för dig och ditt företag. Auktorisation borgar för kvalitet, kompetens och erfarenhet.

En auktoriserad redovisningskonsult erbjuder flera olika tjänster beroende på ditt behov just nu. Rätt redovisningskonsult kan vara din viktigaste affärspartner. En auktoriserad redovisningskonsult kan generera stora effektivitetsvinster och spara både tid och pengar i din verksamhet.

Konsultation och affärsrådgivning är en del av tjänsterna och redovisningskonsulten är ofta en självklar rådgivare. Redovisningskonsulten är en katalysator för att skapa förändring och utveckling i ditt företag.

En auktoriserad redovisningskonsult:

  • genomgår löpande vidareutbildning i nya regler och ny praxis
  • blir kvalitetskontrollerad, minst vart 6:e år
  • är ansvarsförsäkrad för din trygghet
  • arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex

Hör av er till oss på info@rmlredovisning.se så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

Vi sköter om hela eller vissa delar av din ekonomifunktion.